Telex: Bombariadó volt több budapesti fürdőben

Telex: Bombariadó volt több budapesti fürdőben

Képünk csak illusztráció! A Corvin Pláza előtt álldogálnak a kiterelt vásárlók és dolgozók 2022. április 19-én délután, amikor több fővárosi és vidéki plázát is bombariadóval fenyegettek meg (Fotó: Koncz Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bombariadó van a budapesti Rudas fürdőben – érestült a Telex, a hírt megerősítette Réthy Sarolta, a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. kommunikációs szakértője is. A portál egyik olvasójának fotóin egy mentőautót is látni a Rudasnál, ezért keresték az Országos Mentőszolgálatot, hogy megtudják, kellett-e ellátniuk valakit a helyszínen és ha igen, milyen panaszokkal, de a mentőszolgálat későbbre ígért választ a kérdéseikre. 

Hírek szerint a Lukács és a Széchenyi fürdőt is ki kellett üríteni bombariadó miatt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának válaszából kiderült, hogy „2022. június 7-én több budapesti intézmény kapott fenyegető üzenet. A tűzszerészeti átvizsgálás és a szükséges intézkedések megtétele folyamatban van.”

Áprilisban megszaporodtak a bombariadók szerte az országban, volt, hogy bombariadók sora söpört végig a budapesti és a vidéki plázákon is, de érintette a Szépművészeti Múzeumot is.