Telex: Újabb gyanúsítottat tartóztattak le Herczeg Zoltán ügyében

Telex: Újabb gyanúsítottat tartóztattak le Herczeg Zoltán ügyében

Herczeg Zoltán (Forrás: a divattervező közösségi oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb gyanúsított letartóztatását rendelte el a Fővárosi Főügyészség Herczeg Zoltán divattervező ügyében – derül ki az ügyészség Telexnek küldött válaszából pénteken. A lap felidézte: Herczeget kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt tartóztatták le, vele együtt egy másik embert is elfogott a rendőrség október végén, de őt szabadlábra helyezték.

Most azt a tájékoztatást kapták, az ügyészség „az ügy másik gyanúsítottjának a letartóztatását is elrendelte”. Hozzátették: „A másodfokú döntés nyomán a letartóztatás elrendelése mindkét gyanúsított vonatkozásában végleges”.

Arról, hogy Herczeg Zoltánt letartóztatták, a Magyar Hang számolt be elsőként. Mint megírtuk, a rendőrök még október 21-én csaptak le a divattervezőre a lakásán, ahol jelentős mennyiségű kábítószer-gyanús anyagot találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az első hír kirobbanása után tájékoztatta arról lapunkat, hogy két férfit fogtak el az akcióban. Az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát – és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port – elsődleges adatok szerint kokaint – találtak. Információink szerint Herczeg Zoltán társa a baráti körében „Piciként” emlegetett F. József.

Címkék: Herczeg Zoltán