Tíz perc alatt kétszer is gyorshajtáson kaptak egy sofőrt a mezőkövesdi rendőrök

Tíz perc alatt kétszer is gyorshajtáson kaptak egy sofőrt a mezőkövesdi rendőrök

10 perc alatt kétszer is gyorshajtáson kapták (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Alig tíz perc alatt kétszer is túllépte a megengedett sebességhatárt egy autós Bogácson – számolt be róla a police.hu csütörtökön.

Felidézték, március 7-án hajtottak végre közúti ellenőrzést a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai. A járőrök 8 óra 18 perckor bemértek egy autót, amely a településre érve 20 km/h-val túllépte a megengedett sebességhatárt. A sofőr pár perc múlva a településről kihajtva már az 50 km/h óra helyett 137-tel hajtott.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a jármű üzembentartójával szemben összesen 330 ezer forint közigazgatási bírságot szabott ki.

A kapitányság az eset kapcsán felhívta a járművezetők figyelmét, hogy a gyorshajtó sofőrök nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik. Az elkövetkező napok változékony, esős időjárása fokozott baleseti kockázatot jelent, amit a sebességtúllépés csak tovább fokozhat.