Több mint 230 millió forint volt a Tisza Párt bevétele a második negyedévben

Több mint 230 millió forint volt a Tisza Párt bevétele a második negyedévben

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti listavezetője és résztvevők a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budai alsó rakparton 2024. június 10-én. (Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Tisza Párt az átláthatóság érdekében a honlapján nyilvánosságra hozta a második negyedéves beszámolóját – jelezte Magyar Péter a közösségi oldalán hétfőn. 

Kifejtette: a többi párttal ellentétben semmilyen állami támogatást nem kapnak, sem uniós, sem egyéb külföldi finanszírozás nem érkezett és érkezik hozzájuk. Így kizárólag magyar magánszemélyek bankkártyás befizetéseiből és banki átutalásaiból befolyó támogatásokból, illetve a webshopjuk bevételeiből gazdálkodnak. – Különösen köszönjük a már több mint 17 ezer rendszerváltó kártyával rendelkező honfitársunk támogatását. Nélkülük nem lenne esélyünk legyőzni a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerét – jegyezte meg. Az összesítés szerint 2024 második negyedévében a párt bevétele összesen 234 065 811 forint volt, míg a kiadások 223 460 947 forintra rúgtak.

Ennél részletesebb beszámoló is olvasható a párt honlapján, ahova az alábbit töltötték fel: 

Címkék: Magyar Péter