Több száz balatoni autóst ellenőriztek a rendőrök

Több száz balatoni autóst ellenőriztek a rendőrök

Balatoni autósokat ellenőrzött a rendőrség (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Veszprém megyei rendőrök fokozott ellenőrzést tartottak a hétvégén Balatonalmádi, Balatonfüred és Tapolca térségében – számolt be róla a police.hu.

Mint írták, a céljuk az érintett területek bűnügyi, közrendvédelmi és közlekedésrendészeti ellenőrzése volt. Az akcióban összesen 43 rendőr vett részt, munkájukat polgárőrök és a társszervek képviselői is segítették. – A rendőrök az ellenőrzés során összesen 611, ebből 578 magyar és 33 külföldi hatósági jelzésű járművet vontak intézkedés alá. Ittasságot valamennyi megállított sofőrnél vizsgáltak, mely 5 esetben zárult pozitív eredménnyel. Szabálysértési feljelentést 3 fővel szemben tettek, közigazgatási eljárást pedig 24 személy esetében kezdeményeztek az egyenruhások, és további 28 közlekedőnek összesen 315 000 forint helyszíni bírságot szabtak ki közlekedési szabályszegések miatt – jelezték.