Tompos Márton: Az Orbán-család céges ügyvédje védte a pedofil bicskei igazgatót

Tompos Márton: Az Orbán-család céges ügyvédje védte a pedofil bicskei igazgatót

Az Orbán-család céges ügyvédje védte a pedofil bicskei igazgatót (Montázs: Tompos Márton / Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Breaking: Az Orbán-család céges ügyvédje védte a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját – írta Tompos Márton, a Momentum alelnöke közösségi oldalán. 

Kifejtette, a pedofil igazgató bűntetőpere 2017. december 4-én kezdődött el. A védője dr. Szmulai István ügyvéd volt. Szmulai ekkor azonban nem csak a pedofil igazgatónak, hanem az Orbán-család birtokában álló, milliárdokat termelő Nehéz kő kft-nek is dolgozott. Ezt a céget végül 2021-ben adták el – írta. – Azaz az Orbán-család cégének ügyvédje védte a pedofil igazgatót, és ne mondja nekem senki, hogy abban az országban, ahol azt is figyelik, hogy milyen posztokat lájkolsz és hova kommentelsz, a miniszterelnök nem tudott arról, hogy a céges ügyvédjük kit véd a szomszéd településen – vélte. Állítását alátámasztandó linkelt egy korábbi, a Hír TV által készített tudósítást, ahol Szmulai Istvánt nevezik meg a bicskei pedofil igazgató ügyvédjeként az ügy egyik tárgyalásán, illetve egy olyan dokumentumot, amely szerint Szmulai elfogadja a Nehéz Kő Kft. meghatalmazását egy 2017-es ügyben. 

Tompos szerint várják Orbán Viktor magyarázatát, de „alternatívaként azt is elfogadjuk, ha követi Novák és Varga példáját”.

Frissítés: A 444 szerint lapuknak megerősítette az Orbán-család céges ügyvédje megerősítettek, hogy ő védte a pedofil iskolaigazgatót. Azt ugyanakkor leszögezte: nincs kapcsolat a miniszterelnök családja és az igazgató között.