Új mesterszakokat indít a Budapesti Corvinus Egyetem

Új mesterszakokat indít a Budapesti Corvinus Egyetem

A Corvinus főépülete (Fotó: Farkas Szilveszter, Flickr, Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Diplomácia, közösségi kormányzás, marketingstratégia és innováció, haladó ellátásilánc-menedzsment, valamint gazdaságiviselkedés-elemzés mesterszakot is indít idén ősztől a Budapesti Corvinus Egyetem az eddig kínált húsz mesterképzésen felül – közölte az intézmény hétfőn az MTI-vel. Mint írták, az új szakok angolul indulnak, legtöbbjük egy tanév alatt elvégezhető, és a meghirdetett formában Magyarországon egyedülállóak.

A diplomácia, a közösségi kormányzás, a marketingstratégia és innováció, valamint a haladó ellátásilánc-menedzsment szakok egyévesek, a gazdaságiviselkedés-elemzés mesterszak kétéves – közölték. Az új szakokra január 31. és február 15. között jelentkezhetnek a hallgatók az Oktatási Hivatal felvi.hu felületén.

A felsőoktatási törvény tavaly év végi módosításának köszönhetően az egyetemek, főiskolák rendkívüli eljárásban, néhány napos határidővel már közvetlenül, soron kívül is regisztrálhattak mesterképzéseket az Oktatási Hivatalnál – emlékeztettek a közleményben.