Újabb kormánypárti politikusok szabadultak a karanténból

Újabb kormánypárti politikusok szabadultak a karanténból

Hende Csaba, a Fidesz képviselője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 12-én (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A második koronavírustesztje is negatív lett Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselőnek és Dömötör Csabának, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának – írj az MTI.

A kormánypárti politikusok ezt a Facebook-oldalukon közölték. Hende Csaba azt írta: „továbbra is fogjunk össze, kövessük a járványügyi hatóságok utasításait, tartsuk be a szabályokat!”.

Dömötör Csaba megköszönte az érdeklődő és támogató üzeneteket, és mindazok türelmét, akikkel a karantén előtti napokban találkoztak. Vigyázzunk egymásra! – zárta bejegyzését.

A két politikus azt követően került házi karanténba, hogy találkozott Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akinél később koronavírus-fertőzést mutatott ki a teszt.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken szabadult a karanténból, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton, ők is a Hollik-féle rendezvényen jártak. Varga Judit és Orbán Balázs is szombaton számolt be róla, hogy a második tesztjük is negatív lett, így elhagyhatják a karantént.