„Vagy abbahagyod a Fidesz támadását, vagy mindenki megtudja, hogy homoszexuális vagy”

„Vagy abbahagyod a Fidesz támadását, vagy mindenki megtudja, hogy homoszexuális vagy”

Szabó Richárd (Fotó: Facebook/Sugó-parti Közéleti Portál)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Szabó Richárd vagyok, egyéni vállalkozó, nyolc gyermekes apa, hívő, keresztény és meleg” – mondta a bajai lángososként megismert Szabó Richárd az általa vezetett Sugó-parti Közéleti portál Facebook-oldalán egy hétfő esti élő videóban. Minderre azért került sor, mert egy névtelen levelet talált a postaládájában, melyben megzsarolták, ha nem hagyja abba a Fidesz támadását, nyilvánosságra hozzák, hogy meleg és lejárató hadjáratot indítanak ellene.

Bár hiszi, hogy ez a történet négy fal közé tartozik, a névtelen levélben szó szerint ez állt: „Vagy abbahagyod a Fidesz támadását, vagy mindenki megtudja, hogy homoszexuális vagy”. Aláírás BNO, amiről azt valószínűsíti, hogy a Bajai Nemzeti Oldal nevű Facebook-oldal.

Ez a névtelen blog már múlt héten betámadott helyi tanárokat, illetve Szabó Richárdot, amiért az ellenzékkel szimpatizálnak.

Sugó-parti Közéleti portál

Idáig jutottunk? Sziasztok! Szabó Richárd vagyok..40.éves.bajai vállalkozó, Lángosos Ricsi-ahogy sokan ismernek. Apa, barát, társ, kolléga..és homoszexuális. Eddig ezt nem vertem nagydobra,mert úgy...

„Én tartottam gyermeknapokat a lángossütőben, a hajléktalanoknak kinyitottam a vendégteret, elmentem sokakkal együtt szemetet szedni Baján, és most én vagyok a támadások kereszttüzében” – fogalmazott a videóban Szabó Richárd. Ennek ellenére azt mondta, meg fogja magát méretni az önkormányzati választáson, nem hagyja magát, ki fog állni mindenkiért, mert rajta már nem fognak fogást találni.

„Színt vallottam a családomért, magamért és mindazokért, akiket elnyom ez a politikai rendszer, akiket a gyűlöletkampány támad” – mondta.

A videó alá írt szövegben hozzátette: „Ma én kerültem sorra, holnap te fogsz..ha más vagy,ha van önálló véleményed, ha nem akarsz eltiport rabszolga lenni! ”