Verekedésbe keveredett Szalai Ádám a XI. kerületben

Verekedésbe keveredett Szalai Ádám a XI. kerületben

Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a müncheni Allianz Arénában 2021. június 22-én (Fotó:
MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Verekedésbe keveredett Szalai Ádám – értesült a Blikk. Egy fiatalember azt állítja, hogy a válogatott korábbi csapatkapitánya néhány napja megrúgta őt. A focista a Blikknek azt mondta, csak a testvérét védte meg, akit részeg fiatalok inzultáltak. A rendőrség nyomoz az ügyben.

A megvert fiatalember szerint a balhé abból alakult ki, hogy a buli után a barátaival már az utcán megkérték Szalai Ádám öccsét, hogy készítsen egy képet róluk. – Azt mondta, hogy nem, ami miatt értetlenkedtem, mert semmi rosszat nem akartunk, és hát persze, akkor már túl voltunk néhány italon, úgyhogy visszakérdeztem, „miért nem, te f.szfej?” Valami ilyesmit mondtam neki, amit persze, nem kellett volna. Nem túl szépen, nyilvánvalóan – idézte fel a történteket a férfi.

Ekkor lépett oda Szalai Ádám, aki talpával megrúgta az öccsével kiabáló fiatalembert, aki elesett.

A Sportal.hu elérte a focistát, aki nem tagadta, hogy összetűzésbe kerültek. – Azt láttam, hogy négy, nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, az egyikük pedig olyasmit üvöltött az arcába, ami itt idézhetetlen lenne, de támadásra utalt. Jó néhány méternyi távolságból is úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert – mondta.

A megrúgott férfi a történtek miatt feljelentést tett a XI. kerületi kapitányságon. Onnan az illetékesség miatt a BRFK-hoz az ügy.

A Blikk megkeresésére a rendőrség azt válaszolta, hogy a feljelentés alapján ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást garázdaság gyanúja miatt. Gyanúsítotti kihallgatás a válaszadásukig nem történt. Hogy jelenleg milyen nyomozati cselekmények zajlanak az ügyben, azt az eljárás érdekeire tekintettel nem válaszolták meg.

A garázdaság mellett felmerülhet a testi sértés gyanúja is, mert a fiatalember az orvosi vizsgálat alapján a mellkasán és a lábán szenvedett zúzódásokat.

Címkék: Szalai Ádám

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.