Videón a liftben zaklató kőbányai szatír elkergetése

Videón a liftben zaklató kőbányai szatír elkergetése

Elkergették a kőbányai szatírt (Képernyőfelvétel: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – számolt be róla police.hu.

Mint írták, a rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. október 2-án 2 óra körül egy kőbányai társasház lépcsőházába bement, és megpróbált beszállni a liftbe négy​ lány mellé, ahol szeméremsértő módon viselkedett. A lányok együttes erővel elkergették a férfit. A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.