Videón, ahogy a TEK elfogta az élettársát bántalmazó, gyermekével bezárkózó férfit Óbudán

Videón, ahogy a TEK elfogta az élettársát bántalmazó, gyermekével bezárkózó férfit Óbudán

A TEK fogta el a gyermekével bezárkózó férfit (Képernyőfelvétel: PoliceHungary / Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A budapesti rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársaival fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint bántalmazta élettársát, majd közös gyermekükkel bezárkózott III. kerületi lakásukba – számolt be róla a rendőrség honlapján csütörtökön.

Mint írták, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kapcsolati erőszak bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki a gyanú szerint január 17-én késő este megverte élettársát, amelynek közös kisfiuk a szemtanúja volt, majd a férfi bezárkózott a gyermekkel a lakásba.

A helyszínre a kerületi rendőrkapitányság járőrei, valamint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói is kimentek. Ott egy nő kért segítséget tőlük, aki beszámolt az őt ért bántalmazásról és elmondta, a férfi bezárkózott gyermekükkel a lakásba. – Az adatgyűjtés és a helyszínen tapasztalt körülmények alapján indokolttá vált a Terrorelhárítási Központ kirendelése is – írták. Végül B. Csabát a TEK munkatársai január 18-án 1 óra 25 perckor a lakásban elfogták, majd átadták a rendőröknek, akik előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A kisfiú az eset során nem sérült meg.

A BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányságán a férfit a nyomozók kapcsolati erőszak bűntett, könnyű testi sértés bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi a bűncselekmények elkövetését tagadta, őt a rendőrök őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címkék: TEK, Óbuda