Záveczék kutatása szerint Dobrev kicsivel jobban szerepelt

Záveczék kutatása szerint Dobrev kicsivel jobban szerepelt

Dobrev Klára mellett kampányoló Trabant. Forrás: Tumblr.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szoros versenyben Dobrev Klára nyerte az RTL szervezésében megtartott utolsó miniszterelnök-jelölti vitát a Závecz Research kutatása szerint. A felmérés több mint 1000 fős mintán alapul és a vita nézőinek véleményét reprezentálja – számolt be róla portálján a csatorna

A Demokratikus Koalíció jelöltje, Dobrev Klára 42 százalékkal lett első Márki-Zay Péter előtt. A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 38 százalékkal lett második. 20 százalék nem tudott dönteni. Azok körében viszont, akik még nem szavaztak, döntetlenre állnak: Márki-Zay Péterre várhatóan 38 százalék, Dobrev Klárára 37 százalék voksol majd.

Arra a kérdésre, hogy ki volt a leginkább meggyőző, a legtöbb néző szintén Dobrev Klárát jelölte meg - a válaszadók 47 százaléka. Márki-Zay Péter 41 százalékkal lett második. A közvéleménykutatás alapján a vitát nyomon követő nézők 61 százaléka adta le szavazatát eddig.

Tudósításunk a vitáról elolvasható ITT.

A Hvg.hu szavazásán jelen állás szerint Márki-Zay Péter vezet, 69,6-30,4 arányban. A Telexnél 26:74 arányban kapott ki Dobrev.

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt