Mi az ózonkezelés lényege? (x)

Mi az ózonkezelés lényege? (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az utóbbi években egyre több helyütt bukkantak fel az ózongenerátorok, és egyre többen alkalmazták az ózon hatékony erejét különféle zárt terekben. Így aztán meglehetősen népszerű lett akár orvosi várótermek, kórházak, mentőautók, iskolák és állami intézmények vagy éppen irodák esetében is.

Bizonyára te magad is hallottál már felőle, esetleg a munkahelyeden alkalmazzák is ezt a roppant hasznos eszközt, amely valóban igazán komplex kezelést nyújt. Meglehet azonban, hogy még nem értesültél arról, hogyan és milyen elven működik ez a szerkezet. Cikkünkben erről fogunk részletesebben értekezni.

Mit tegyél az ózonkezelés előtt?

Van pár alapvető teendő, mielőtt bekapcsolnád az OZONEGENERATOR.HU webáruházából vásárolt ózongenerátort.

Az első többek között egy alapos takarítás, valamint minden szagforrás (pl. szemetes, hamutartó, macskaalom) eltávolítása a kezelni kívánt helyiségből. Ezt követően minden növényt és állatot is fontos másik helyiségbe vinni, hiszen a kezelés lényege, hogy a gép átalakítja az oxigént, és ózont bocsát ki helyette, amely behatol látható és láthatatlan helyre egyaránt.

Hasonlóképp minden ajtót és ablakot is be kell csukni, és ebből is következik, hogy szabadtéren nem használható a készülék. A gépet helyezd a legnagyobb szagforrás mellé, de lényeges, hoigy elöl és hátul maradjon elegendő hely ahhoz, hogy a levegőt be és ki tudja áramoltatni.

Miután mindenki biztonságban van, a gépet be tudod állítani, hogy hány percig működjön, és a bekapcsolás után el is hagyhatod a szobát.

Mi történik az ózongenerátor bekapcsolása után?

Amint a gép működésbe lép, elkezdi magába szívni a helyiség levegőjét a benne található oxigénnel együtt, amelyet az ózonlapok segítségével kis villámlások, hivatalos nevén koronakisülések révén ózonná alakít, majd visszafúj a légtérbe.

Az ózon innen indul hódító útjára, behatolva kárpitokba, szövetekbe, repedésekbe, résekbe, és ahogy szagmolekulával találkozik, azonnal semlegesíti azt, és visszaalakul oxigénné.

Hogy fejezd be a kezelést?

Amint a gép végzett a munkával, várj 30 percet, majd szellőztess ki alaposan. Ha szükséges, még egyszer végezd el a kezelést! Az ismétlés előtt szintén lényeges a 30 perces várakozási idő, erről ne feledkezz meg.

Az, hogy mennyi ideig működtesd a gépet, nagyban meghatározza az eszköz teljesítménye, illetve a kezelni kívánt tér alapterülete. Ha nem vagy biztos abban, hogy mekkora gépre lenne szükséged, bátran kérd ki az OZONEGENERATOR.HU szakembereinek tanácsát!

Vesd be az ózon erejét!

Az ózon rendkívül erős és hatékony kezelést tud biztosítani, ezért is lett mostanában ennyire népszerű. Ha szimpatikus számodra, amit az ózongenerátor nyújtani tud, feltétlenül szerezz be egy megfelelő méretű változatot, és gondoskodj arról, hogy otthonod minél komplexebb kezelésben részesüljön!