Flaszter 110. – Madarat tolláról, Orbánt Trumpról

Flaszter 110. – Madarat tolláról, Orbánt Trumpról

A Flaszter november 5-i adása (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ne viseljünk maszkot, kötelező a maszk. Mindenkit meggyógyítunk, kórházaink kapacitásuk határára érhetnek. Világelsők vagyunk lélegeztetőgépek terén, eladunk lélegeztetőgépeket. Mindenki „oltakozhat”, nincs elég vakcina. Lehetne még sorolni. Kérdés: kipukkad-e a lufi, megértik-e Orbán hívei, hogy bizony folyamatosan hazudnak nekik? És mekkora árat fizet mindezért a társadalom?

Ez most a fő téma a Flaszterban, ahol azért szó esik Biden és Trump párharcáról, Amerika következő éveiről is.

A műsort ezúttal Szerető Szabolcs vezeti, beszélgetőtársai Pápay György és György Zsombor. 

Kezdés este 9 óra után a Magyar Hang Youtube-csatornáján. Számítunk figyelmükre! 

Címkék: Flaszter

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.