Flaszter 280. – Üzent a Fidesz: kuss legyen!

Flaszter 280. – Üzent a Fidesz: kuss legyen!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Súlyos a helyzet a gyermekvédelemben – a téma továbbra is uralja a nyilvánosságot, így műsorunkban is beszélgetünk róla. De azért más is szóba került: Akkumulátorüzem lesz és kész? – kérdés ez egyáltalán? Illetve az is téma volt, hogy milyen az élet orvosok nélkül.

Akik pedig mindezeket átbeszélték Dévényi István műsorvezetése mellett: Bálint Orsolya, a Népszava munkatársa és Bodacz Péter, a Magyar Hang újságírója.

Csak hallgatná? Iratkozzon fel a műsor podcast-csatornájára: SpotifyGoogle PodcastsApple Podcasts.

Ha nem szeretne lemaradni a következő epizódokról, iratkozzon fel Youtube-csatornánkra!

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.