Flaszter – Ad hoc: Ki merik-e valaha mondani, hogy Orbán is hibás?

Flaszter – Ad hoc: Ki merik-e valaha mondani, hogy Orbán is hibás?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A miniszterelnök is egyértelműen rátolt minden felelősséget Novák Katalinra és Varga Juditra, távozásukat szükségszerűnek nevezve. Vajon zárul-e a kör ezzel, megússza-e Orbán Viktor? Vajon elfelejtődik a pedofilbotrány, mint megannyi korábbi nagy ügy, vagy ez most már más? Többek között ezt a kérdést boncolgattuk sponteneitásra épülő Flaszter – Ad hoc című műsorunkban.

Kiveséztük Gulyás Gergelyt is, akinek nincs hátországa, minisztériumát meggyengítették, még csak meg sem említette a miniszterelnök – vajon mi lesz vele, miután fontos szövetségeseit veszíti el, saját köre gyengült meg a botrányban? Vajon túl sokat áldozott fel a 43 éves politikus Orbán oltárán?

Szóba került, mi várható még Magyar Pétertől, minek az eredménye, hogy a kormányfő ki nem kényszerített hibát emlegetett és mi várható a gyermekvédelmi intézkedéscsomagtól. Beszéltünk persze a pénteki tömegtüntetésről, melyhez fogható hosszú évek óta nem zajlott Budapesten.

Beszélgetőtársak: György Zsombor, Szerető Szabolcs, Tompos Ádám