Adminisztrációs és irodai munkák egész sora érhető el! (x)

Adminisztrációs és irodai munkák egész sora érhető el! (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nagyon sok szempontból talán az irodai munkák számítanak a legbarátibb opciónak, hiszen bár igencsak stresszesek tudnak lenni, és az állandó ülés is kikezdi az ember egészségét, azért mégiscsak kíméli a munkavállalókat.

Bizonyára minden irodista megkapta már a “De jó neked, télen melegben, nyáron hűvösben dolgozhatsz!” kezdetű monológot. És persze valóban így is van, az időjárás viszontagságaival valóban nem kell megküzdeni - legfeljebb a munkahelyre való eljutás során. Éppen ezért is olyan közkedvelt az álláskeresők között, így ha Ön is épp két munka között van, akkor mindenképp érdemes megfontolni ezt az opciót is!

Egy helyen megtalál mindent!

Ha éppen állást keres, akkor tekintse meg a szombathelyi adminisztrációs ügyintéző állásokat, amelyek a munkaerőpiac egyik legszélesebb szegmensét fedik le. Hiszen egy pénzügyi profilú cégnél éppen ugyanúgy szükség lesz adminisztrátorra vagy irodistára, mint egy gyárban vagy egy felnőttképző intézményben.

Éppen ezért még arra is megvan a lehetőség, hogy az érdeklődési körének megfelelő területen helyezkedjen el. Ehhez persze elég szemfülesnek kell lenni, hiszen ezekre a munkakörökre abszolút túljelentkezés van.

Ha a Szombathelyállás oldalán regisztrál, és beállítja az állásértesítő funkciót, akkor az elsők között fog tudni pályázni egy-egy szimpatikusnak ítélet állásra.

De nézzük csak, mik is az aktuális ajánlatok?

Milyen irodista állások érhetőek el Szombathelyen?

Természetesen a teljesség igénye nélkül, de mutatjuk, hogy mire lehet számítani, ha most óhajt jelentkezni:

• Call centeres állásokat mindig találni! Akad olyan, ahol az ügyfeleknek kell segíteni, míg más esetekben akár az értékesítés is a munkakörbe tartozik.
• Gyakori opció a back office munkatárs, akik a sales csapat munkáját hivatott általában támogatni, és minden papírmunka hozzá tartozik.
• Különféle asszisztensi pozíciók is mindig megtalálhatóak, ez a kereskedelemtől egészen a laborig bezárólag lefed mindent.
• Tapasztalt munkavállalók akár irodavezetőnek is felcsaphatnak, mindig van kereslet erre a munkakörre is.
• A pályázatok szintén közkedvelt területnek számítanak, hiszen a vaskos pályázati anyagok összeállítására bizony kell az irodai szakember.

Ahogy láthatja, bőven van választási lehetőség, és a kínálat minden egyes nap változik!

Nem szabad feladni!

Ha valamiért mégsem találja meg a számítását az aktuális kínálatban, akkor sem szabad csüggedni! Mindig jönnek új hirdetések, illetve érdemes a munka nélkül töltött napokat tanulásra használni, hiszen egy-egy új skill mindig jól jön akár az önéletrajzban megjelenítve, akár a munkát végezve. Mindenképpen érdemes tehát végignézni a teljes kínálatot, mert abból le fogja tudni szűrni, hogy milyen készségek, milyen számítástechnikai programok a kelendőek, és aszerint tudja majd továbbképezni magát!