Dolgozz otthonról a marketing területén! (x)

Dolgozz otthonról a marketing területén! (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyre többen keresik hazánkban is az otthonról végezhető munkákat, és nemcsak a fiatalok! Sokan ismerik fel ugyanis, hogy hatékonyabban tudnának dolgozni, ha saját kis irodájukból végezhetnék a feladataikat, az utazással járó időt pedig más, hasznosabb dologra fordíthatnák.

Ha te is így gondolkozol, akkor bizonyára felvillanyoz a lehetőség, amit ajánlunk. Hogy sikeres szabadúszó legyél, aki otthonról dolgozik, érdemes beiratkoznod egy tanfolyamra, ahol elsajátíthatod a legújabb tudnivalókat egy-egy szakma kapcsán.

Mi most elsősorban a The Bright Academy marketing képzéseit ajánljuk figyelmedbe, hiszen ezen a területen számtalan lehetőség áll előtted freelancerként is! Nézzük, mit érdemes tanulni!

Mit dolgozzak otthonról?

Az első lépés tisztázni magadban, hogy valóban neked való-e az otthoni munkavégzés. Nagy divat a home office manapság, azonban nem mindenki alkalmas arra, hogy egész nap egyedül tevékenykedjen a saját lakásában – iránymutatás nélkül.

De nemcsak a főnök hiánya lehet szembetűnő, ugyanígy le kell mondani a munkatársakkal való közös kávézgatásokról is, a csapatépítő tréningekről és valószínűleg a karácsonyi bónuszcsomag is elmarad, ha te leszel saját magad főnöke.

De legyél türelmes magaddal! Ha szereted azt, ami csinálsz, a bevételed sokkal több is lehet, mint alkalmazottként. Válassz olyan munkát, amely a hobbid is egyben, és soha többé nem kell dolgoznod! - tartja a mondás is.

Vajon neked való a marketing?

A marketing területén számos út áll előtted, ha freelancerként szeretnél dolgozni. Nézz szét a The Bright Academy online képzései között, mert itt biztosan megtalálod a hozzád illő tanfolyamot. Utána pedig el is kezdheted hirdetni a szolgáltatásaidat.

Ím, néhány népszerű marketinges képzés az oldalról:
• Marketing szövegírás tanfolyam
• Online marketing menedzser
• Social media marketing kezdőknek
• PPC marketing tanfolyam
• SEO – Keresőoptimalizálás tanfolyam

Melyik érdekelne bővebben? Mindegyikhez másféle képességek kellenek, ezért jó, ha ismered a saját erősségeidet. Egy marketing szövegíró a szavak embere, míg egy közösségi média menedzser inkább a képszerkesztésben kell, hogy jártas legyen.

A SEO szakember és a PPC menedzser sokszor számokkal, adatokkal dolgozik, grafikonokat elemez. Ha jó az analizáló képességed és precíz vagy, ez a terület is szóba jöhet.

Mit kell tudni a tanfolyamokról?

Az oldalon csak online elvégezhető kurzusokat találsz, mind profi módon van felépítve. Szöveges és videós tananyagok vannak, ezekhez korlátlan hozzáférést kapsz. A jelentkezésnek nincs feltétele, nem érettségihez kötöttek a képzések, így bárki jelentkezhet.

A legtöbb esetben az oktatók mentorálást is vállalnak, vagy konzultációra is lehet hozzájuk jelentkezni, így hatékonyan tudnak segíteni.

A tanfolyamok nagyon kedvező áron érhetőek el, de részletfizetés is kérhető. Gyakran akciókkal is találkozhatunk, ezért érdemes figyelemmel kísérni az oldalt.

Ha otthonról végezhető munkát keresel, tedd meg az első lépést most: jelentkezz valamelyik kurzusra!