Havi 65 ezer forintos rezsitámogatást ad az NN Biztosító a dolgozóinak

Havi 65 ezer forintos rezsitámogatást ad az NN Biztosító a dolgozóinak

Fotó: Magyar Hang

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A fűtési szezonra szóló, maximum havi bruttó 65 ezer forintos rezsitámogatást nyújt munkatársainak az NN Biztosító. A társaság ezzel mintegy 350 kollégáját segíti az infláció és a megnövekedett energiaárak közepette, méghozzá méltányossági alapon. Az intézkedés keretében ugyanis a magasabb keresetű munkatársak kisebb, a relatíve alacsonyabb jövedelműek pedig nagyobb havi támogatásban részesülnek – közölte a cég szerdán. 

Az NN Biztosító bruttó 600 ezer forint alatti jövedelem esetén bruttó 65 ezer, efölött bruttó 45 ezer forintot utal munkatársainak a teljes fűtési szezonban október közepétől március közepéig. Az így kialakított progresszív támogatás azokra a munkatársakra fókuszál, akik nem részesülnek olyan juttatásokban, mint például a céges autó lehetősége. Az összességében százmilliós ráfordítást jelentő rezsitámogatás célja, hogy a munkatársak segítséget kapjanak az energiaszámlák kifizetéséhez. Mindez azért is fontos, mert az NN Biztosító változatlanul lehetővé teszi és ösztönzi a már pandémia idején népszerűvé vált home office munkavégzést – közölte a cég. 

Az otthoni munkavégzés a kollégák visszajelzései alapján is nagy segítség a kreatív, elmélyülést igénylő munkafeladatok esetében, ahol egyedi időbeosztásra lehet szükség. Ahol pedig közösségi gondolkodáson, együttműködésen van a nagyobb hangsúly, a társaság továbbra is biztosítja új irodájában a megfelelő munkakörülményeket. „Az NN Biztosító versenyképességének kulcsát azok a tehetséges szakemberek adják, akik napi szinten mindent megtesznek, hogy tökéletes minőségben segíthessünk ügyfeleinknek gondoskodni pénzügyi jövőjükről. A maihoz hasonló nehéz időszakokban nem csak ügyfeleinknek, hanem a munkatársainknak is tudniuk kell, hogy számíthatnak az NN-re. Ezért indítottuk el a rezsitámogatási programunkat, valamint számos más kezdeményezéssel is igyekszünk őket a mindennapokban támogatni” – nyilatkozta Martin Eszter, az NN Biztosító HR igazgatója. 

Szintén a koronavírus-járvány tapasztalatai alapján alakította ki a cég munkavállalói asszisztenciaprogramját, amely pénzügyi, pszichológiai tanácsadással segít a különféle kihívásokkal küzdő munkatársaknak. A komlpex csomagot egy edukatív elemeket is tartalmazó wellbeing program egészíti ki, amelynek keretében a közeljövőben „Energiatakarékosan otthon” címmel adnak kézzelfogható, gyakorlati tanácsokat a rezsiköltségek alacsonyan tartásához és a fenntartható háztartásvezetéshez. A vállalat emellett az apáknak a gyermek születése kapcsán a járó, a törvényben előírt 5 munkanapot további 15 munkanappal bővítette annak érdekében, hogy a gyermek születése után minél több időt tudjanak együtt tölteni a családdal az apukák. Azok számára pedig, akiknek a gyermeke most kezdte az iskolát, a tanév első napjára szintén pluszszabadságot biztosítottak a gördülékeny évkezdés elősegítése végett.