Kompletten kapható beépíthető wc-tartály szettek (x)

Kompletten kapható beépíthető wc-tartály szettek (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A fürdőszobába belépve nem is gondolkodunk el azon a tényen, hogy a wc működése valójában mennyi alkatrész együttes munkája. Amikor viszont javításra vagy cserére szorul az egész wc-blokk, akkor már rájön az ember, hogy át kell gondolnia, milyen legyen a következő típus, ha esetleg a régi már nem csereszabatos.

Ugyanez a helyzet, ha új lakásba költözünk, bár kész lakásoknál már eleve a fürdőszoba és a wc-beépítés is el van rendezve, így nem sok tennivalónk van vele. Ha viszont egy régi házat vásárolunk meg, elképzelhető, hogy kompletten ki szeretnénk cserélni a wc-tartályt egy mai modern típusra.

A wc-tartályok különböző típusai

A Gemini-Duo webáruház falba építhető wc-tartályai az egyik fő csoportja a wc-tartályoknak. A másik pedig a fali tartályok, mely esetében megkülönböztetünk alsó vagy felső tartályokat. A felső tartályok régebbi kialakítású lakásokban, házakban találhatók inkább, ugyanis már a legtöbb helyen vagy a diszkrétebb alsó tartályos, vagy pedig a falba épített megoldással találkozhatunk.

A másik falitartály-típus az alsó elhelyezésű, napjainkban többek által ismert, amely esetében egy, a tartály tetején található kis nyomógombot kell használnunk, hogy öblítsünk. Azért is olyan népszerűek, mert már modernebbnek, diszkrétebbnek és elegánsabbnak számítanak.

Felső tartályok beépítésére akkor kerülhet még sor, ha az alapterület-kihasználtság vagy a fal csak ezt teszi lehetővé, ilyenkor a wc-csészét a tartállyal összekötő cső mindig szem előtt van. Sokkal esztétikusabbak a beépíthető wc-tartályok, amelyek komplett szettekben kaphatók már.

A beépíthető wc-tartályok előnyei

A divatirányzatok jönnek-mennek a fürdőszoba stílusának kialakításánál is, így elmondható, hogy napjainkban sokaknál kedvelt a minimalista és modern megjelenés, amelyeknek egyik ismertetőjegye, hogy minden felesleges dolog rejtve maradjon. Csak annyi látszódjon, amennyi a funkcióinak betöltése miatt mindenképpen szükséges.

Nagyon kedvelt megoldás nemcsak magánszemélyek lakásaiban, hanem irodák, vendéglátó egységek, szállodák mosdóiban is, ugyanis kis helyen is beszerelhetőek. A falon látható kis méretű nyomógombos panelen kívül semmi más nem látszik a valójában nagy méretű wc-tartályból.

A Gemini-Duo webáruházban ezek a wc-tartályok komplett szettekben elérhetők, amely azért is nagyszerű megoldás, mivel nem kell egyenként összeszedni alkatrészekből.

Szükséges szakember jelenléte

Mivel itt egy falba építhető szerkezetről van szó, ezért mindenképp kulcsfontosságú, hogy egy szakember nézze meg, hogy milyen az adott fal összetétele, milyen konstrukciót bír el. Továbbá mivel komplett szettekről van szó, ezért annak alapos összeszerelése is szakember segítségét kívánja meg.

Mivel a tartály és alkatrészei a falban találhatók meg, ezért ha netán meghibásodik, akkor sem kell kétségbeesni, mivel a karbantartás, javítás egy szerelőnyíláson keresztül történik, ahol a vízvezetékszerelő maradéktalanul tudja orvosolni akár a csővezetékben történt hibákat is.