Megszületett Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea első közös cége

Megszületett Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea első közös cége

Mészáros Lőrinc

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közös cége lett Mészáros Lőrincnek és leendő új feleségének, Várkonyi Andreának – vette észre az Mfor.

2021. július 27.-én alakult meg az Ekho Belvedere Kft., melynek főtevékenysége saját tulajdonú ingatlan adásvétele, de saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával és üzemeltetésével is foglalkozhat. Alapító tulajdonosa az Ekho Magántőkealap, mely 50 millió forintos induló törzstőkét fizetett be. Az Ekho Magántőkealap ugyanarra a budapesti, V. kerületi Váci utcai címre van bejegyezve, mint több Mészáros-érdekeltség is. Az alap kezelője pedig az a Status Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt., mely Mészáros Lőrinc 100 százalékos tulajdonában áll.

Az Ekho Belevedere Kft.-nek augusztus 31-étől új tulajdonosai lettek Mészáros Lőrinc és párja, Várkonyi Andrea személyében. A cégbírósági papírok alapján 50-50 százalékban osztoznak a társaságon. Ugyanekkor nemcsak tulajdonosi szinten történt változás a cég életében, de az irányításban is személycsere történt. A több Mészáros-cég vezetésében is szerepet vállaló Gombai Gabriella helyére maga Mészáros Lőrinc ült be.