Miben tud segíteni egy tapasztalt szakember és egy KCR az építkezés során? (x)

Miben tud segíteni egy tapasztalt szakember és egy KCR az építkezés során? (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kedvezőtlen gazdasági helyzet ellenére is sokan vágnak bele családi ház építésébe, illetve a lakás- és irodapiacon is komoly mozgás figyelhető meg, azonban a szakemberhiány számos problémát felvet.

Az építtetők a kivitelezési határidők csúszását, a költségvetés elszállását érzékelhetik a legsúlyosabban, de a kivitelezők, beruházók életét sem könnyíti meg a helyzet. Mindkét oldalnak érdemes nagy tapasztalattal rendelkező szakembereket fogadnia az építési folyamatok levezénylésére, koordinálására, a költségek megfogására.

A számos szakági területen megfelelő tapasztalatokkal rendelkező, győri székhelyű Prédio-Bau építőipari cég országszerte vállal felelős műszaki vezetést és műszaki ellenőrzést, valamint árufuvarozói és helyszíni daruzási feladatokat is a KCR bérlés szolgáltatás keretében.

Védd ki a buktatókat!

Hogy építtetőként az építkezés ne legyen rémálom, és ne kelljen rengeteg plusz költséget kifizetned, illetve határidőre be tudj költözni az új házba, érdemes lehet tapasztalt műszaki ellenőrt fogadni az érdekeid képviseletére. Bár megbízása jelentős költséggel jár, haszna meghaladhatja, és több maradhat a zsebedben vele, mint nélküle, ráadásul biztosítani tudja a kivitelezés gördülékenységét, és rengeteg fejfájástól kímélhet meg.

Kivitelezőként a törvényi előírásoknak megfelelően felelős műszaki vezetőt vagy köteles fogadni magad mellé, aki az érdekeidet képviseli, és végigkísér az építés folyamatán, magára vállalva a felelősséget a munkájáért.

Miért éri meg szakembert alkalmazni?

Bármelyik oldalon is állsz, az érdekeidet képviselő nagy szakági tapasztalattal rendelkező műszaki specialisták plusz kiadást jelentenek, ugyanakkor alkalmazásukkal tetemes költséget takaríthatsz meg. A műszaki vezetők esetében csak a személyt illetően van választásod, a műszaki ellenőr alkalmazása nem kötelező, viszont jókora terhet levehet a válladról.

Biztosítja az építés folyamatának felügyeletét és a munkaterületet, ellenőrzi a különböző munkafázisokat, intézi a különféle engedélyeztetéseket. Az ő feladata a koordinációk lebonyolítása, illetve a kivitelezés szakszerűségének és az építési terveknek a betartatása is.

A felelős műszaki vezető a kivitelezőt segíti, vezeti és ellenőrzi az e-naplót, irányítja és ellenőrzi a munkákat, ő felel a munkaterület munka-, tűz- és környezetvédelmi előírásoknak történő megfeleltetéséért.

Hibrid gépjármű számos feladatra

A nagy teljesítményű KCR daruk árufuvarozási és rakodási feladatokra, magánszemélyek és vállalkozások számára is bérelhetők, egyszeri alkalmakra vagy rendszeres munkákra. Segítségükkel ömlesztett és raklapos áruk, gépek, berendezések, építőanyagok, épületgépészeti készülékek, konténerek, medence és számos más nagy kiterjedésű és súlyos tárgy szállítható.

A bérleti konstrukció költséghatékony megoldást kínál, ráadásul ennek révén a karbantartás feladataival sem neked kell foglalkozni, illetve a behajtási engedélyeket is a bérbeadó intézi.