Hangosítunk – Milyen politikai nyomás alá került a Fidesz Magyar Péter miatt?

Hangosítunk – Milyen politikai nyomás alá került a Fidesz Magyar Péter miatt?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megjelent a legfrissebb újság, újra megszólal a Magyar Hang! Miről beszélt lapunknak az ügyészségi meghallgatása után Magyar Péter? Mennyire megszokott, hogy valaki ennyire hirtelen lesz népszerű? R. Kiss Kornéliával beszélgetünk erről. Cikksorozattal készülünk az önkormányzati választásokra, az első állomás Győr. Lakner Dáviddal beszéljük át az ottani helyzetet, ahogyan azt is, hogy mire készül Borkai Zsolt.

A műsorvezető Katona Mariann.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.