Hangosítunk – A kegyelmi ügy hátterében meghúzódó erdélyi- és Lévai-szál

Hangosítunk – A kegyelmi ügy hátterében meghúzódó erdélyi- és Lévai-szál

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megjelent a legfrissebb lapszámunk, újra megszólal a Magyar Hang! Mi a kegyelmi ügy hátterében meghúzódó erdélyi szál? Milyen feladata volt Novák Katalinnak és mi köze ennek Szijjártó Péterhez? György Zsomborral, a Magyar Hang főszerkesztőjével beszélgettünk erről. Repedések látszódnak-e a rendszeren Magyar Péter megszólalása után? Miért nem érzi mégsem a Fidesz azt a bizonyos néplelket? Szerető Szabolcs most először volt vendégünk és ezeket vettük át.

 

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.