Propaganda helyett valóság – Amit a politikáról tudni kell

Propaganda helyett valóság – Amit a politikáról tudni kell

Magyar Hang montázs

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ellenzéki előválasztás, azzal együtt ellenzéki kampány, egymásnak feszülő (?) miniszterelnök-jelöltek, nagy meccsek országszerte. És ez még csak a kezdet, hiszen hamarosan ráfordulunk az országos kampányra és annak megkoronázásaként jövő tavasszal a parlamenti választásra. Forró hónapok előtt állunk és nemcsak a kánikula, hanem a belpolitika miatt is.

A Magyar Hang pedig igyekszik mindent megmutatni, ami az olvasókat csak érdekelheti.

Hogy miket? Nézzünk néhány példát:

Tizenkét részes sorozatot indítottunk az ellenzéki előválasztásról, amellyel a – különféle szempontok alapján, de mégis – leginkább érdekesnek számító egyéni választókerületeket járjuk körbe. Nem csak azt mutatjuk be, hogy kik a jelöltek, annál sokkal többet! Elmondjuk, mit akarnak a helyiek, mik a legfontosabb problémáik, mit mondanak a politikai háttéremberek és persze azt is, milyen alkuk köttetnek a háttérben.

Az első néhány rész már el is készült, fókuszban PécsZuglóSopronHegyvidékSzombathely és Veszprém!

Hátravannak még olyan helyszínek, mint Szeged, Felcsút vagy éppen Kisvárda térsége, szóval érdemes lehet követni.

És hogy mit adunk még? Minden ellenzéki miniszterelnök-jelölttel interjút készítünk, mutatjuk is!

De természetesen kérdeztük Dobrev KlárátFekete-Győr AndrástMárki-Zay Pétert és a hódmezővásárhelyi polgármesterrel közösen Pálinkás Józsefet is!

És még? Nagy interjúk, kisebb interjúk, viták, fontos politikai témák kielemzése szakértőkkel.

Összegezve tehát, igyekszünk a legtöbbet és a legjobb minőségben, ehhez viszont Önökre is szükségünk van! Nem egyszerűen támogatást kérünk, hanem szolgáltatást nyújtunk! A Magyar Hang Plusz felületén online elolvashatja cikkeinket, mindössze heti egy kávé áráért, havi 1490 forintért. Ha előfizet, reklámokat sem jelenítünk meg Önnek. Választhatja havi és kedvezményes éves ajánlatunkat is!

Tartson velünk, ragadjuk meg a valóságot, és mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót!

És egy kis utóirat, még ha nem is a Magyar Hang Plusz szolgáltatásához kötődik. Csak hogy megmutassuk, mindenkit megkérdezünk, amikor tehetjük:

Címkék: Magyar Hang Plusz