Propaganda helyett valóság – Megmutatjuk a valódi Magyarországot

Propaganda helyett valóság – Megmutatjuk a valódi Magyarországot

Ház a gyöngyöspatai cigánysoron (Fotó: Takács Kitti/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lebegnek a felszínen a fontosnak vélt témák, de mi alámerülünk az ország, hogy is mondjuk szépen… NER-csempével kistafírozott medencéjébe a kerozin alá, és megmutatjuk, milyen is a színes-szagos valóság közelről. Előválasztás? Gigabírság az ellenzéki képviselőknek a Parlamentben? Mesés vagyonok?

Ezek mind fontos ügyek, be is számolunk róluk, de a háttérben ott élnek a hétköznapi kisemberek, Önök, mi és a nálunk sokkal szegényebbek. Róluk országos szinten szinte nem esik szó, pedig többmilliónyian vannak. Küldetésünknek érezzük, hogy az ő élethelyzeteikről is írjunk, beszéljünk, legyenek kilakoltatás előtt álló árván maradt gyerekek, pénzzel nem, de véleménnyel rendelkező rokkantnyugdíjas a nyírkárászi tanyavilágból, a nehézfém-szennyezéstől vöröslő Szamos horgászai.

Mert mindez alapvető, lényeges, elemi, vagyis mint írtuk: fontos nekünk. Mint a Tihanyba tervezett gigantikus beruházás, ami az élővilágot és lakosok mindennapjait is felforgatná, vagy az ipari szennyezés Hajdúböszörményben, amiről nem sok szó esett, pedig a fél várost meg tudta volna ölni. Ahogy számtalan sikertörténetről is be tudtunk számolni, példaként egy sokat olvasott cikkünk címe: „Egymás után mentették fel a lapunk által feltárt ügyekben érintett SZGYF-es vezetőket”.

Összegezve tehát, igyekszünk a legtöbbet és a legjobb minőségben adni, ehhez viszont Önökre is szükségünk van! Nem egyszerűen támogatást kérünk, hanem szolgáltatást nyújtunk! A Magyar Hang Plusz felületén online elolvashatja cikkeinket, mindössze heti egy kávé áráért, havi 1490 forintért. Ha előfizet, reklámokat sem jelenítünk meg Önnek. Választhatja havi és kedvezményes éves ajánlatunkat is!

Tartson velünk, ragadjuk meg a valóságot, és mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót!

Címkék: Magyar Hang Plusz