„Szinte mindenben egyetértek Orbán Viktorral” – Magyar Hang-ajánló

„Szinte mindenben egyetértek Orbán Viktorral” – Magyar Hang-ajánló

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Hang 26. száma jelenik meg november 9-én, pénteken. Még több tartalommal, változatlan áron! Ízelítő a tartalomból.

– „Szinte mindenben egyetértek Orbán Viktorral” – Kiss-Rigó László püspök szellemi rabszolgának tartja a kritikus újságírókat, és sosem hallott a NER létezéséről. A letiltott interjú.

– Ismétli-e a történelem önmagát? A bizonytalanság, az egoizmus elterjedése közepette emlékeznek száz évvel ezelőtt befejeződött I. világháborúra a vezető politikusok.

– „Parragi úr közveszélyessé vált, tehát meg fogjuk fékezni” – Pethő Tibor A Magyar Nemzet története 1938–2018 című, most megjelenő könyvéhez írt előtanulmánya.

– Kell-e nekünk új ideológia? A második reformkorra nem várni kell, hanem tenni érte. Vona Gábor írása a Hajrá, Magyarország! rovatban.

– Budapest: csak egy maradhat. Karácsony Gergely lehet Tarlós legesélyesebb kihívója.

– Kisvárosok acélos ambíciókkal. Bővülhet a megyei jogú városok köre.

– Inkább a kisebb lakás, mint a három gyerek. Egyre kevesebb adóst ment meg az eszközkezelő.

– A kórházak is megérzik a hajléktalanrendeletet.

– Cucc a tégla alatt. A Hős utcában senki sem örül a kerítésnek.

– Belgrád a vízen: mese az arabokról és a kiskacsáról.

– Azt hitték, hogy a nép demokráciát követel. Harminc évvel ezelőtt alakult meg az SZDSZ.

– Variációk libamájra. Termékteszt: A tescós jobb, mint a drága hungarikum.

– Kilencszáz éves minden idők egyik „legtitkosabb” társasága, a templomosok.

– Összeomlás és forradalom: egy százéves történet, amely nem tud múlttá válni. Hatos Pál könyve kapcsán.

– Kincs, ami nincs. Bíróság dönt az Esterházy család főúri gyűjteményének sorsáról.

– Átjáróház a felcsúti öltöző. Milliárdokat költenek játékosokra, de sokan csak annyi időt töltenek itt, mintha nyaralni jöttek volna.

– Szőnyeg szélén a sportvezetők. A kormányfőben lassan tudatosul, hogy a pénzek lenyúlása rengeteget árt rendszere megítélésének.

– Publicisztika: Dévényi István: Ki vagyok én?; B. Molnár László: Atlasz a katedrán; Torkos Matild: Górcső alatt – Európai bírói szervezet vizsgálja Handó Tünde ámokfutását; György Zsombor: Trauma; Gyene István: Egységből kétségbe – Látlelet Magyarországról; Hegyi Zoltán: Egy mindenes feljegyzései; Vass Norbert: Terra incognita; Balogh Roland: Alapvető jog-e a digitális adatvédelem:; Gazda Albert: Gyühückölés; Puzsér Róbert: A brazil trollface; Marabu rajza.

És még sok izgalmas olvasmány!

Keresse a lapot november 9-től, péntektől a következő csütörtökig az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon!