Lebukott a Fidesz

Lebukott a Fidesz

Rogán Antal (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Majdnem egál, nem néz ki jól, valamit tenni kéne. Kormányozzunk rendesen? Az macerás, fárasztó, meg már azt se tudjuk, hogy kell, no és még a végén vérszemet kap a nép, vagy ami rosszabb, kinyitja a szemét, hogy jé, így is lehet, akkor eddig mér’ nem? Hagyjuk. Antal, te jössz! Nemzeti konzultáció? Antal, tudsz te ennél jobbat! Várjál, várjál, várjál! Figyu!

M1, reggel, híradó:

Menczer Tamás a Fidesz kommunikációs igazgatója elárulja, azért kérték fel a kormányt, hogy indítson újabb nemzeti konzultációt, mert Brüsszelben más utat szánnak Magyarországnak. Arról, hogy mi történjen Magyarországon, a magyar emberek döntenek a választásokon, vagy a nemzeti konzultációk alkalmával, nem pedig Manfred Weber – magyarázza Vitályos Eszter, kormányszóvivő. Rotyis Bálint, a Nézőpont Intézet elemzője kifejti: eljött az idő, hogy a kormány kikérje a magyar emberek véleményét. A Magyar Nemzet arról ír: „Hadat üzent az Európai Néppárt, miután Orbán Viktor felmosta a padlót Manfred Weberrel. Menczer Tamás a Facebookon erősít rá: Magyar Péter Manfred Weber embere. Meg kell védenünk tőlük Magyarországot!

Mert különben!!!

És újból Menczer Tamás: Különben be kell engedni a migránsokat, csatlakozni kell a háborúpártiakhoz, el kell törölni a multik által fizetett adókat, a rezsicsökkentést, és el kell venni a 13. havi nyugdíjat.

Huhh...

Júniusban hazudott a Fidesz. Még csak most jön a sorsdöntő választás.