Kötöttfogás Extra – Beáldozzák Novákot és minden marad a régi?

Kötöttfogás Extra – Beáldozzák Novákot és minden marad a régi?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A műsort pénteken este rögzítettük, Novák Katalin és Varga Judit lemondása előtt!

Miközben a Novák Katalin lemondását követelők a Sándor-palota előtt tüntettek péntek este, a Kötöttfogás Extra vendégei a színpadon elemezték az eseményeket. Mi jön azután, ha az államfő távozik? Miért hangzott el többször is Kövér László neve és miért kérte Balogh Gábor, hogy inkább ne mondják ki? Még Győzikére is kitértek, de hogy jön ő ide? Ez mind kiderül a műsorból, amelynek jelentős része az elmúlt napok legforróbb témájáról szólt.

De a kegyelmi botrány mellett jutott idő a Gyárfás Tamásra kiszabott ítéletre és a Putyinnal készített Tucker Carlson-interjúra is.

Akik pedig mindezeket átbeszélték Pörzse Sándor műsorvezetése mellett: Balogh Gábor, Csintalan Sándor, Konok Péter és Reichert János.

A rendezvény az Excenter Kutatóközponttal együttműködésben, az Európai Unió és az Európai Parlament támogatásával valósult meg.
#atejövődEE24