Rezesová gyógyszerre ivott, rá kellett törni az ajtót

Rezesová gyógyszerre ivott, rá kellett törni az ajtót

Eva Rezesová börtönbüntetésének kétharmadát letöltve, hat év után elhagyja a Nagy Ignác utcai fõvárosi büntetés-végrehajtási intézetet 2018. augusztus 28-án (MTI Fotó: Lakatos Péter)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Még decemberben eszméletlenül vitték kórházba a mentők Eva Rezesovát Kassán, aki 2012-ben két középkorú házaspár halálát okozta az M3-ason.

A Blikk a Plus Jeden Den nevű szlovák lapra hivatkozva azt írta, azért vitték kórházba a dúsgazdag család tagját, mert bevett néhány tablettát, és alkoholt ivott rá. A lap értesülései szerint Rezesovát telefonon próbálta elérni az édesanyja.

A mentősök érkeztek ki először a házhoz, de mivel senki nem nyitott nekik az ajtót, ezért a tűzoltók segítségével sikerült csak bejutniuk. Rezesovát kórházba vitték, de a lap információi szerint néhány nappal később a saját kérésére kiengedték. A család nem kommunikálta a lap értesüléseit. Egyes találgatások szerint Rezesová végezni akart magával, ezért gyógyszerezte be magát.

Lenka Ivanova, a kassai rendőrségi szóvivő az esettel kapcsolatban csak annyit közölt, hogy azért érkeztek a mentők december 14-én a kassai lakáshoz, mert a bejelentő nem tudta felvenni az ott lakó személlyel a kapcsolatot. Miután nem volt szükség rendőri beavatkozásra vagy segítségre, ezért a rendőrség nem indított eljárást az ügyben.

Eva Rezesová 2012-ben ittasan az M3-ason nagy sebességgel belehajtott egy Fiat Puntóba, amelyben két középkorú házaspár ült. A balesetben mind a négyen meghaltak. Rezesovát kilenc évre ítélték el, de a jó magaviselete miatt a büntetése kétharmadának letöltése után feltételesen hat év után szabadlábra helyezték.

Címkék: Rezesová-ügy