Utahban egy férfi megölte a feleségét, az anyósát, öt gyerekét, majd öngyilkos lett

Utahban egy férfi megölte a feleségét, az anyósát, öt gyerekét, majd öngyilkos lett

A Haight család (Fotó: Iowa Child and Domestic Abuse/Facebbok)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 42 éves férfi hét családtagjával végzett, miután a felesége beadta a válókeresetet, végül a saját életét is kioltotta. A gyilkosságokra akkor derült fény, amikor a rendőrség szerdán kiszállt a utahi Enoch City egyik mindentől távol eső házába, hogy ellenőrizze a család hogylétét, írja a BBC.

Enoch Cityben nyolcezren élnek, akik megdöbbentek a tragédia hallatán. A férfi, Michael Haight 42 éves biztosítási ügynök volt, a felesége negyven, az anyósa 78, míg három lánya 17, 12 és hét, két fia pedig hét és négy évet éltek.

A rendőrség azért kereste fel a Haight-házat, mert valaki értesítette őket, hogy a feleség nem ment el egy előre egyeztetett találkozóra. Minden áldozattal lőfegyverrel végeztek. A gyerekek négy különböző iskolába jártak, ahol most pszichológusok segítenek a többi diáknak feldolgozni a tragédiát.

 

Címkék: családirtás, Utah