Bödőcs Tibor: Márciusban újra kezdjük!

Bödőcs Tibor: Márciusban újra kezdjük!

Bödőcs Tibor (Fotó: Magyar Hang / Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Legutóbb a Belvárosi Színház, most pedig Bödőcs Tibor jelentette be, hogy a következő időszakban lemondja minden előadását.

A humorista a Facebook-oldalán írt arról: az elmúlt két hónapban minden egyes fellépés előtt azt érezte, ez lehet az utolsó, mert már mindjárt korlátozásoknak kell jönniük. „Ennek megfelelően apokaliptikus, de parádés hangulatú estek voltak ezek. Köszönöm, hogy jöttek! Újra szünetet kell tartanom. Visszavonulásban és visszatérésben jó vagyok, úgyhogy: márciusban újra kezdjük! (Remélem.)” – írta Facebook-oldalán.

Bödőcs jó tanácsokat is adott: „mos.kez.vigy.egym.min.jó.talk.min.el.” A humorista egy képet is mellékelt a poszthoz, ezen a Korona nevű hely előtt maszkban sörözik.

https://www.facebook.com/Bodocs.Tibor.humorista/posts/10157858957226045

Az Orlai Produkciós Iroda azt írta, a járványhelyzet enyhüléséig lemondja összes előadását. Mindezt az után, hogy a kormány bejelentette, a színházakban, mozikban és egyéb ültetett rendezvényeken is innentől ki kell egymás között hagyniuk két széket a nézőknek. Ezzel az eddiginél is nehezebb helyzetbe kerülhetnek a kisebb helyek, akik már korábban is küzdöttek a járvány miatti nézőhiánnyal.