David Guetta lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV EMA 2020 online showjában Budapesten

David Guetta lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV EMA 2020 online showjában Budapesten

David Guetta francia DJ ad koncertet a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2018. július 7-én este (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Palvin Barbara mellett, a szupersztár DJ és producer, David Guetta lesz az MTV EMA november 8-i idei díjátadójának és showműsorának műsorvezetője. Az online eseményen David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A show történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország, amelyet az MTV csatornáin keresztül több mint 180 országban közvetít. Az MTV EMA az idei évben a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó, online műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból.

Az adás során a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit láthatják majd világszerte, ahol David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szavai szerint a november 8-i eseményen megmutathatjuk országunk csodálatos tájait, építészetét, azokat a helyeket, amelyeket mindenkinek látnia kell, ha egyszer hazánkba látogat.

Palvin Barbara szupermodell hatalmas megtiszteltetésnek nevezte, hogy részese lehetek ennek a rangos nemzetközi díjátadónak, és külön örömnek tartja, hogy a világhírű DJ és producer mellett mutathatja meg a világnak, hogy „milyen csodálatos az országunk”.

Az MTV EMA a világ egyik legrangosabb és legismertebb zenei díjátadójának megrendezése hatalmas lehetőséget kínál hazánk számára, hiszen Magyarország és Budapest magára vonhatja akár egymilliárd ember figyelmét, hogy megmutassa Európa egyik legjobb úti célját. Ráadásul akkor lesz rajtunk a világ szeme, amikor minden nagyváros küzd a nemzetközi jelenlétért – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója a bejelentés után.