Elhunyt a rapper Coolio, 59 éves volt

Elhunyt a rapper Coolio, 59 éves volt

Az egyik utolsó interjúkép Coolióról, ami szeptember 8-án készült.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerdán Los Angelesben elhunyt Coolio, a kilencvenes években igazán sikeres rapper, akinek legnagyobb slágere a himnuszszerű tiszteletnek örvendő Gangsta's Paradise volt. A halál oka egyelőre ismeretlen.

A tűzoltók és a mentők megerősítették a CNN-nek, hogy valóban kaptak egy vészhívást, és ott egy eszméletlen férfit találtak, akit 45 percen keresztül próbáltak újraéleszteni, sikertelenül. Végül helyi idő szerint délután 5 órakor nyilvánították halottnak.

A rapper polgári neve Artis Leon Ivey Jr. volt, és 1963-ban született a Pennsylvaniai Monessenben. Mielőtt sikeres énekes lett volna, dolgozott önkéntes tűzoltóként és a Los Angeles-i reptér biztonsági őreként is.

Cooliónak hat gyereke volt, feleségétől 2000-ben elvált. Szerdán egy barátja házában volt, amikor eszméletlenül találtak rá a fürdőszoba padlóján. A menedzsere szerint szívrohamot kapott, de ezt a hatóságok nem erősítették meg.

Címkék: gyászhír, coolio

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.