Fluor Tomi jobban hitt volna Istenben egy hétmilliós Rolexért

Fluor Tomi jobban hitt volna Istenben egy hétmilliós Rolexért

Tóth Gabi (Fotó: Ambrus Marcsi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Ha tudtam volna, hogy 7 milliós rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna Istenben” – írta a Twitteren Karácson Tamás, azaz Fluor. A 444 által idézett mondattal feltehetően arra a hírre reagált, hogy Tóth Gabi mostanában többször is egy hétmilliós Rolexet viselt, ilyenben hirdeti például a népies kékfestést a fotóin.

Lakatos Zsolt óraszakértő egy videójában beszélt arról, hogy pár videó és fotó megnézése után arra jutott, Tóth Gabi kezét egy Rolex Submariner 126613 ln díszíti, aminek listaára 14 600 euró, piaci ára pedig valamivel 17 000 euró felett van, vagyis körülbelül 7 millió forintba kerül.

Később egy újabb bejegyzésben folytatta gondolatait a rapper: „nincs amúgy baj vele, ha valaki szereti a drága órákat, csak”, és idézi Tóth Gabinak az erősen kormányközeli Család.hu-n működő, Tóth Gabi kendőzetlenül címen futó blogon júliusban megjelent szavait.

Ebben arról polemizál az énekesnő, hogy milyen nehéz bébiszittert találni, „mert sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)”.

Majd Fluor hozzáteszi: „írja Tóth Gabi, aki aztán kifejtette, hogy az elmúlt két év „megtanította arra”, hogy soha ne bízza el magát, és most is spórol. De nem a rezsicsökkentés-csökkentés bejelentése miatt.”