Készül a Nicsak, ki beszél! újragondolt változata

Készül a Nicsak, ki beszél! újragondolt változata

Kirstie Alley és John Travolta a Nicsak, ki beszél!-ben

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Készül a Nicsak, ki beszél! rebootja, a Screen Gems már megrendelte az újragondolt verziót – számolt be róla a Deadline. Azt egyelőre nem tudni, Kirstie Alley és John Travolta helyére kik érkeznek, az író-rendező viszont a Bérhaverokkal ismertté vált Jeremy Garelick lesz. A 2015-ös, mérsékelten színvonalas alkotáson túl ugyanakkor eddig más nagyjátékfilmet nem tett le az asztalra. A producer Adam Fields (Donnie Darko, Tapló télapó 2.) lesz.

A Nicsak, ki beszél! első része harminc évvel ezelőtt, 1989-ben került a mozikba. Mindössze 7,5 millió dollárba került, viszont 300 milliós bevételt hozott. Nem csoda így, hogy érkeztek a folytatások: 1990-ben a Nicsak, ki beszél még!, 1993-ban pedig a Nicsak, ki beszél most! Az első kettőt Amy Heckerling, a harmadik pedig Tom Ropelewski rendezte, de az alapötlet ekkorra már eléggé kifulladt, és a beszélő kiskedvencek kerültek a produkció középpontjába.

A felvágott nyelvű baba hangját Bruce Willis adta, míg a második részben húgáét a mostanában nem túl szofisztikált Twitter-bejegyzéseivel a hírekbe kerülő Roseanne Barr. A harmadik epizód kutyaszerepeire azért sikerült még megnyerni Danny DeVitót és Diane Keatont.

Bár az Alley-Travolta páros rögzülhetett bennünk, de csak az első részben ismerték meg egymást, miután Mollie-t elhagyta a kis Mikey apja, a nős Albert (George Segal). Travolta pedig a taxisofőr James-t alakította, aki szép lassan a család tagjává vált.

„A kihívás az, hogy az eredeti egy igazán jó film volt, Travolta és Kirstie Alley között abszolút megvolt a kémia, Amy Heckerling pedig jó forgatókönyvet írt. Még nagyon az elején járunk annak kitalálásában, hogy a modern változatnak mi legyen a sztorija” – nyilatkozta Garelick a Deadline cikke szerint.