Novák Katalin közzétette, milyen zenéket hallgat a karácsonyi készülődéshez

Novák Katalin közzétette, milyen zenéket hallgat a karácsonyi készülődéshez

Fotó: Novák Katalin/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Novák Katalin a Facebook-oldalán osztotta meg lejátszási listáját, így többé nem titok, az államfő milyen zenéket hallgat karácsonyi készülődés közben.

Úgy tűnik, a köztársasági elnök a zeneválasztásával is igyekszik kerülni a megosztást. Az Alphaville-től a Forever Youngra egyként nosztalgiázhat fideszes és DK-s középkorú, míg Máté Pétertől az Ez majdnem szerelem volt című dalt az énekessel közösen üvöltheti békemenetelő és gyurcsányista tüntető. Kinek jutna eszébe pártálláshoz kötni a Bee Gees-t, a Journey-t vagy Totótól az Africát? Hallgat azért olyat is, aki talán több jobboldalinak kedves, Cseh Tamástól a Karácsonyt, de gyorsan ki is egyensúlyozza a feltehetően liberálisabb szíveket megdobogtató Pély Barnával. Enya, Leonard Cohen és Bob Dylan biztosítja a konzervatív ízlésűekkel való egyetértést, de nem a fiatal Novák Katalin lenne az, ha nem helyezne fel a listára egy Lady Gaga-Bradley Cooper-dalt is.