Törölte Twitter-oldalát a Gyurcsány-film rendezője

Törölte Twitter-oldalát a Gyurcsány-film rendezője

Az ElkXrtuk című film plakátja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Úgy tűnik, nem akarta népszerűsíteni filmjét a Twitteren Keith English, az Elkxurtuk rendezője – erre utal legalábbis, hogy a korábbi bejegyzéseiben annak elkészülte óta nem említette egyszer sem a Gyurcsány Ferencre és Dobrev Klárára kihegyezett, a 2006-os  őszi események egy részét feldolgozó fikciós filmet. 

A rendező azóta törölte Twitter-fiókját is, pedig a filmet gondozó ügynökség, az SMA Talent még hivatkozott is rá az egyik posztjában. A Google-ben tárolt képek alapján Keith English 2011-es csatlakozása óta több mint 3800 tweetet tett ki oldalára. 

Másik filmjét, a The more you ignore me-t viszont hirdette, a fala tetejére rögzített 2018-as bejegyzésében arról írt, hogy büszke a pozitív kritikákra, amelyeket ezért a filmért kapott.  

 

Címkék: Keith English, Elkxrtuk

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

Pulai András és Zárug Péter Farkas vitája. Interjú Donáth Annával, Komáromi Zoltánnal és Schell Judittal. Riport a fiktív lakcímekről Kispaládról. Keresse a friss Magyar Hangot, Bűvös Szakács- és Sportkönyvek-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby