Budapesten alázta a feröeri bajnok a Fradit

Budapesten alázta a feröeri bajnok a Fradit

Amer Gojak, a Ferencváros (j) és Árni Frederiksberg, a feröeri Kí Klaksvík játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája 1. selejtező fordulójában játszott Ferencváros TC - Kí Klaksvík visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. július 19-én. (MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kaput eltaláló lövés nélkül hozta le az első félidőt a Ferencváros hazai pályán a feröeri bajnok KÍ Klaksvík ellen a Bajnokok Ligája selejtezőjének első körében. A vendégcsapat ellenben háromszor vette be a Fradi kapuját.

Az első fordulóban a Ferencváros idegenben gól nélküli döntetlent játszott, ami már önmagában csalódást keltő szereplés volt. A második összecsapás előtt a magyar csapat játékosai fogadkoztak, hogy itthon kiköszörülik a csorbát. Ez azonban a jelek szerint nem sikerül. A szünetben több száz néző indult el a stadionból, mert nem bírták tovább nézni a kormány kirakatcsapatának leszereplését.

Ez is maradt a végeredmény, a lefújás után másfél órával pedig Kubatov Gábor klubelnök és Fidesz-pártigazgató bejelentett, hogy megbeszélést folytatott Csercseszovval és már nem ő a Fradi edzője.

A Transfermarkt oldal szerint a feröeri csapat játékosainak piaci értéke 110 ezer euró, ezzel szemben a Ferencvárosé 53,4 millió. A Fradi tavaly továbbjutott a EL-csoportból, idén erre nem sok esélye van a jelek szerint.