Már árulják a jegyeket a szombati Fradi-meccsre

Már árulják a jegyeket a szombati Fradi-meccsre

Forrás: Kubatov Gábor Facebook-videója

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elkezdték árulni a jegyeket a Ferencváros labdarúgócsapatának utolsó hazai bajnokijára, amelyre szombaton fog sor kerülni. Ha pénteken meglesz a négymillió beoltott, akkor másnap már nézők előtt lehet játszani.

bajnokcsapatunk már védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt fogadhatja szombaton 19.30-tól a Mezőkövesdet az NB I-ben.  A védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a Groupama Arénában

„Nagyon várjuk már a miniszterelnök bejelentését, mert ha időben meglesz a négymilliomodik beoltott, akkor a szombati, FTC-Mezőkövesd bajnokit ismét nézők előtt rendezhetjük meg. ... a beléptetés minden esetben – a bérletesek és a VIP-szurkolók esetében is! – azzal kezdődik majd, hogy a biztonsági személyzet ellenőrzi, van-e szurkolóinknál védettségi kártya, valamint személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy továbbengedjék Önöket” – írták a Fradi honlapján.

Hozzátették: arra kérik a 18 év feletti szurkolókat, hogy annak az információnak a birtokában vegyenek most – egyelőre kizárólag online – belépőt, hogy most még nincs meg a 4 millió beoltott, „de ebben mindannyian nagyon bízunk”.

Figyelmeztetnek, hogy kizárólag akkor váltsanak jegyet a mérkőzésre, ha már megkapták védettségi igazolványukat. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza. Ha mégsem lesz meg időben a 4 millió beoltott, akkor a belépők árát visszatérítik. Bár azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, mindenkinek javasolják, hogy továbbra is viseljen maszkot a Groupama Aréna területén.

A rendeletben nincs létszámkorlát, így akár telt ház is lehet a mérkőzésen. A beoltottak száma a szerda reggeli közlés szerint akkor 3 774 221 volt, vagyis 3 nap alatt kell még 226 ezer embert beoltani.

Kubatov Gábor, a Fradi-elnök Fidesz-pártigazgató egy Facebook-videót is közzétett, melyben arról beszélt, hogy „egy hosszú és embert próbáló küzdelem végső szakaszához érkeztünk”. A nyitás „csakis azoknak köszönhető, akik már több mint egy éve, éjt nappallá téve dolgoznak értünk a koronavírus elleni küzdelemben. Ők azok, akik a frontvonalban harcolnak, akik munkájukkal lehetőséget teremtettek arra, hogy napokon belül újabb lépéssel közelebb kerüljünk a régi életünkhöz. Egészségügyi dolgozók, katonák, rendőrök, egészségügyi adminisztrációs munkatársak és még sokan mások, akiknek hála ismét visszatérhetünk majd a lelátókra szurkolni.” Ezért elindítják a „Nemzet Hősei” kezdeményezést, melynek keretében vendégül látják őket a szombati mérkőzésen. Csak legyen meg a 4 millió beoltott – tette hozzá buzdító videójában.