Marco Rossi megszólalt az albánoktól elszenvedett vereség után

Marco Rossi megszólalt az albánoktól elszenvedett vereség után

Marco Rossi (forrás: mlsz.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bár nem a világ egyik legjobb csapata volt az ellenfél, de a rivális játékosai remek erőnléti állapotban vannak – ezt mondta Marco Rossi, miután a magyar labdarúgó-válogatott 1–0-s vereséget szenvedett az albán csapat vendégeként a 2022-es katari világbajnokság európai selejtezősorozatának ötödik fordulójában. A szövetségi kapitány szavai szerint összességében rendkívül sok problémával érkeztek a mérkőzésre, szerették volna nyomás alá helyezni vetélytársukat, de sokszor probléma volt az időzítéssel, ez pedig hazai lehetőségeket eredményezett.

A világbajnokságra való kijutással kapcsolatban a tréner elmondta, a pótselejtezőt érő helyezés elérése eddig is egy álom volt, és továbbra is az, csak most már nehezebben elérhető.

Dibusz Dénes az MLSZ Twitter-oldala alapján megjegyezte: fájó az eredmény, ugyanis győzni szerettek volna. – A mai mérkőzés sem úgy nézett ki, ahogy szerettük volna. Most nem egy sokkal erősebb csapat ellen kellett mindent bevetve védekezni. Nem voltunk elég jók, hogy nyerjünk ma – fogalmazott.

Lang Ádám szerint mostantól bravúrra lesz szüksége a gárdának. – Nehéz helyzetbe kerültünk, saját magunk miatt, mert rajtunk múlt ez a mérkőzés. Mostantól bravúrt kell elérnünk, de kihívásnak kell tekintenünk, hogy még mindig van esélyünk kijutni, és ezt meg kell ragadnunk – mondta.

(MTI)

Címkék: Marco Rossi