A CÖF szerint Orbán Viktorék „bölcsességet sugároztak” Brüsszelben

A CÖF szerint Orbán Viktorék „bölcsességet sugároztak” Brüsszelben

Csizmadia László, a a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke a CÖF-CÖKA budapesti sajtótájékoztatóján 2021. január 25-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kommentálta a kormánypártok mellett Békemenetet szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) a brüsszeli NATO-s és uniós csúcs eredményét köszönetet mondva Orbán Viktor kormányfőnek. 

Mint pénteken közleményükben írták, „a megszületett állásfoglalások irányt mutatnak a kelet-közép európai kormányoknak és rámutatnak az észszerű kompromisszumok szükségességére. – Az érzelmi politizálást kordában kell tartani. Nem vitatható, hogy az orosz és ukrán polgárok a béke pártján állnak, országaik vezetőinek tudomásul kell vennie, hogy mindkét országban az édesanyák nem ágyútölteléknek szülik és nevelik gyermekeiket – szögezték le.

Azzal folytatták: „Köszönet illeti a józanul eljáró Uniót és NATO-t. A magyar képviselet Orbán Viktor és Szijjártó Péter részvételével bölcsességet sugárzott és garanciát nyújt Európa civil társadalmának nyugodt életéhez. Rászolgáltak polgáraink bizalmára. Köszönjük”.

Az oroszok által Ukrajna ellen indított háború pénteki fejleményeit itt követhetik percről percre.