Ellenzéki összefogás: mindent meg fogunk tenni, hogy hasonló helyzet többé ne fordulhasson elő

Ellenzéki összefogás: mindent meg fogunk tenni, hogy hasonló helyzet többé ne fordulhasson elő

Az ellenzéki pártok vezetői 2021-ben

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Összeültek az ellenzéki összefogás pártjainak vezetői – közölték közös közleményükben. Mint írták, „nem tagadható el, hogy a vasárnapi választáson Magyarország jövője szempontjából lesújtó eredmény született. Április 3-án nem sikerült leváltanunk a magyar történelem legkorruptabb kormányát. Sokan vagyunk, akik csalódottak emiatt.”

Hozzátették: hálával tartoznak mégis mindenkinek, aki tenni akart egy jobb Magyarországért. „Köszönjük a választóknak a bizalmat, köszönjük az aktivistáknak a rengeteg befektetett időt és energiát, valamint a szavazatszámlálók munkáját is”.

Közölték, hogy a választásokat követően kötelességük levonni a tanulságokat is. „Mivel a hat ellenzéki párt közös listával, közös jelölő szervezetként indult a választáson, ezt a munkát is közösen kell elvégeznünk. Az ellenzéki pártok elnökei és társelnökei már a választás másnapján összeültek, hogy elkezdjék ezt a munkát, kiértékeljék az eredményeket, valamint hogy felvázolják az előttünk álló időszak főbb feladatait és hat párt további együttműködésének kereteit. Mindent meg fogunk tenni, hogy hasonló helyzet többé ne fordulhasson elő” – írták.

A választások utáni helyzetet követő percről percre közvetítésünket itt olvashatja!