Márki-Zay Péter: Jó esély van a tiszta választásokra

Márki-Zay Péter: Jó esély van a tiszta választásokra

Márki-Zay Péter a szokásos vasárnap esti élő bejelentkezésén (Forrás: Márki-Zay Péter/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Április 3-án jó esélyünk van arra, hogy tiszta választások legyenek Magyarországon – ezt Márki-Zay Péter közölte a Facebook oldalán. Nem sokkal korábban, a szokásos vasárnap esti élő bejelentkezésében pedig arról is beszélt, hogy a fideszes többség által hozott szabályokat, „a legalizált választási csalásokat” ellenőrzéssel és nyilvánossággal tudják kivédeni. Ezért ismét arra kérte azokat, akik szeretnék segíteni az ellenzék kampányát, hogy jelentkezzenek szavazatszámlálónak és aktivistának.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje beszélt arról is, hogy felméréseik szerint a fideszesek sem értik, miért nincs miniszterelnök-jelölti vita. Ezt úgy fejtette meg, hogy Orbán Viktor hazudik, ezért nem ül le vele. Erről szólnak egyébként a frissen kikerült óriásplakátjaik is, azokon ugyanis az „Orbán Viktor hazudik, ezért fél vitázni” felirat szerepel.

Kiderült az is, hogy a politikus tervezi erdélyi és felvidéki útját, de időpont még nincs. Mint mondta, a mostani ellenzék egyébként annak ellenére is támogatja a kettős állampolgárságot és szavazati jogot, hogy tudják, nem őket fogják a voksaikkal támogatni.

Címkék: Márki-Zay Péter