Joe Biden: Mindenki nyugodjon meg

Joe Biden: Mindenki nyugodjon meg

Joe Biden amerikai alelnök és Hillary Clinton volt külügyminiszter részt vesz a Harry Reidről, az amerikai szenátus demokrata elnökéről készített portré avatóünnepségén Washingtonban 2016. december 8-án. Gavin Glakas festő alkotásával a nyugdíjba vonuló képviselő előtt tiszteleg (Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gurzó Ákos jelenti Amerikából!

Amerikában a szavazat szent. A választók döntésén múlik csak a választás. Minden szavazatot meg kell számolni. Továbbra is úgy érezzük, hogy jól állunk – nyilatkozta a sajtónak a demokrata elnökjelölt helyi idő szerint csütörtökön délután Wilmingtonban azt követően, hogy stábjával megbeszélést tartott a városi Queen Színházban.

Biden hozzátette: „semmi kétségünk, hogy a szavazatok összeszámlálása után mi leszünk a győztesek. Mindenki nyugodjon meg.”

„Harris szenátor és én épp most vettünk részt egy megbeszélésen a nemzetet sújtó koronavírus és gazdasági válságról. Újabb emlékeztető volt ez arról, hogy milyen súlyos pandémiáról van szó. Az esetszámok országszerte emelkednek és közelítünk a 240 ezer halálesethez a COVID miatt – mondta még Joe Biden az egyeztetés után.

Amerikából jelentjük – kattintson helyszíni tudósításainkért és híreinkért!