17 éves kolléganőjét fogdosta egy afgán férfi Budapesten

17 éves kolléganőjét fogdosta egy afgán férfi Budapesten

Rendőrség (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy belvárosi étterem mosogatóhelyiségében fogdosta 17 éves kolléganőjét egy afgán férfi. A lánynak sikerült elmenekülni, a gyanúsítottat a budapesti rendőrök őrizetbe vették – olvasható a rendőrség honlapján.

A rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 1-ére virradóan egy V. kerületi gyorsétterem mosogatóhelyiségében egy ott dolgozó fiatal férfi hátulról erőszakosan fogdosni kezdett egy szintén ott dolgozó 17 éves lányt. A lány ellenkezett, a férfi ennek ellenére megpróbálta róla levenni ruháját. A sértettnek akkor sikerült elmenekülnie, amikor belépett a főnökük – közölték a részleteket.

Végül a belvárosi rendőrök az étteremben fogták el az oltalmazotti státuszban Magyarországon tartózkodó 23 éves afgán állampolgárt. A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint ő csak csiklandozta kolléganőjét.

Az V. kerületi rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Ezen felül tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés bűntett miatt folytatnak eljárást a férfi ellen.