A DK is vonatozna Lázár Jánossal – és még Orbán Viktort is meghívták

A DK is vonatozna Lázár Jánossal – és még Orbán Viktort is meghívták

Barkóczi Balázs (Fotó: Barkóczi Balázs / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Itt az ideje, hogy a fideszesek is kipróbálják, mivel közlekednek a magyarok nap mint nap. Ezért meghívjuk Lázár Jánost és Orbán Viktort hétfőn 10 órára a Keleti pályaudvar elé egy közös vonatútra! Nézzük meg együtt, hogy milyen körülmények között közlekednek azok, akiknek nem jár luxusjacht! – erről beszélt Barkóczi Balázs, a DK politikusa egy vasárnap közzétett videóban. A párt pénteken 600 palack vizet is szétosztott a Nyugati pályaudvarnál, illetve parlamenti vitanapot kezdeményezett a tömegközlekedés összeomlásáról. 

A vasút ügyével korábban Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke is elkezdett foglalkozni, pénteken a Nyugati pályaudvarra ment, hogy megtekintse az ágazat problémáit, és később felsorolta a MÁV nehézségeit bírálva Lázár János építési és közlekedési minisztert. Lázár erre úgy reagált, hogy azt írta a politikusnak: a problémákról és a megoldásokról készségesen nyújt tájékoztatást, rendelkeznek mindegyikkel. – Személyes körbevezetést kértél, megkapod. Hív a vasút, vár a Lázár! – invitálta meg Magyart a miniszter. A beszélgetésükről szóló nyilvános poszt alá kommentelt Vitézy Dávid volt főpolgármester-jelölt, egykori közlekedési államtitkár is, aki nyilvános vitára hívta Lázárt a magyar vasút helyzetéről, „ha vállalod, és addig nem mondasz le, magam részéről bármikor állok elébe!”

Címkék: DK, Barkóczi Balázs