A DK-s induló nyerte az ellenzéki előválasztást Budafokon

A DK-s induló nyerte az ellenzéki előválasztást Budafokon

A DK-s Perlai Zoltán az ellenzéki előválasztás győztese Budafokon (Forrás: Perlai Zoltán/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A DK-s Perlai Zoltán lett a győztese az elmúlt napokban a XXII. kerületben, azaz Budafokon és Nagytétényben zajló ellenzéki előválasztásnak, így ő lesz az ellenzék jelöltje a júniusi önkormányzati választáson. Egy Facebookon sugárzott élő videóban köszönetet is mondott annak a közel négyezer szavazónak, aki részt vett a voksoláson. A Momentumos Havasi Gábor ugyancsak a közösségi médiában ismerte el, hogy rendkívül szoros versenyben, de végül alulmaradt Perlai Zoltánnal szemben. – Támogatásomra, munkámra természetesen számíthat ő is és minden budafok-tétényi polgár! Én pedig reményeim szerint a Fővárosi Önkormányzatban folytatom a munkát a XXII. kerületért – fűzte hozzá.

A Demokratikus Koalíció közleményben reagált az eredményekre, azt írták, hogy köszönettel tartoznak az MSZP-nek, a Párbeszédnek, az LMP-nek és a Jobbiknak is, amiért Perlai Zoltán a közös jelöltjükként állhatott rajthoz. – Június 9-én mindannyiunkra szükség lesz ahhoz, hogy a XXII. kerületben is legyőzzük a Fideszt – közölték.

A Telex információi szerint Perlai Zoltán 1915, a momentumos Havasi Gábor pedig 1834 szavazatot szerzett.