A koronavírus elleni küzdelem hőseiről indít kampányt a kormány

A koronavírus elleni küzdelem hőseiről indít kampányt a kormány

Szentkirályi Alexandra (Fotó: Szentkirályi Alexandra/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK


A koronavírus-járvány elleni küzdelem „láthatatlan hőseiről” indít kampányt a kormány – derült ki Szentkirályi Alexandra Facebook-posztjából. A kormányszóvivő azt írta, fotósorozatról lesz szó, amivel azoknak mondanak köszönetet, akik most kevésbé vannak előtérben. Pedig szerinte ugyanúgy nélkülözhetetlen a tevékenységük ezekben a hetekben, hónapokban, mint a frontvonalban harcoló orvosoké, ápolóké, mentősöké, katonáké.

A politikus közölte, szerdától fotósorozatban mutatják be őket, „mindennapjaikat és gondolataikat, remélve, hogy az ő erőfeszítéseik mindannyiunknak erőt és kitartást adnak a következő időszakra.” Részletezte is, kikre gondol: pékekre, futárokra, bolti eladókra vagy épp élelmiszereket előállító gazdákra.

Érdemes lesz követni történetüket – tette hozzá Szentkirályi Alexandra a „Hátország – Arcok a koronavírus-járvány idején” című kampány kapcsán.

https://www.facebook.com/alexandraszentkiralyi.gov/posts/149958019852074